Over Sanne

Hoi, mijn naam is Sanne Slopsema. Leuk dat je er bent, op deze pagina vertel ik je kort wat over mezelf.

"Na ruim 20 jaar in de creatieve sector te hebben gewerkt, als conceptontwikkelaar en designer, help ik nu anderen visueel te werken. Als trainer en visueel facilitator creëer ik een omgeving waarbinnen het ontdekken centraal staat. Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen meer geloof krijgen in zichzelf, hun ideeën en plannen door ze visueel en verhalend te maken. Ik hoop met mijn werk een beetje bij te dragen aan de communicatiekracht en het werkplezier van iedereen die daarvoor openstaat."


Sanne Slopsema
sanneslopsema@gmail.com

is creatief communicatietrainer & visueel facilitator. Ze verzorgt (online en offline) trainingen en workshops gericht op visuele communicatie, creatief samenwerken en persoonlijke groei. Al ruim 20 jaar helpt zij mensen en organisaties tot de kern van hun verhaal komen.
Ook is ze auteur van het boek Teken het maar!.

Zoek jij een online facilitator?

Door het ontwikkelen en geven van mijn online workshops en trainingen heb ik de smaak te pakken! Zoek jij iemand die jouw online meeting of bijeenkomst kan faciliteren? Iemand die geïnteresseerd de leiding neemt en een veilige ruimte weet te creëren, waar mensen zich vrij voelen bij te dragen en samen te creëren? Dan ben ik je graag van dienst. Laat een bericht achter, en je hoort snel van me.

Wil je iets in beeld laten brengen?

Werk je aan een complex project of presentatie waarbij visuals kunnen helpen duidelijkheid te scheppen en mensen te inspireren? Heb je een idee of plan voor de toekomst dat je overtuigend in beeld wilt brengen? Of een bijeenkomst die je visueel wilt vastleggen? Live, op papier, of digitaal? Ik teken graag voor je.