Over Sanne

Sanne helpt mensen, teams en organisaties visueel te werken en tekenen in te zetten om helder te denken en makkelijker te communiceren en samenwerken. Uit ervaring weet ze dat het zorgt voor meer begrip, meer interactie en productiviteit en meer plezier bij het samenwerken.

"Na ruim 20 jaar in de creatieve sector te hebben gewerkt, als communicatiespecialist en designer, help ik nu anderen visueel te werken. Als trainer en visueel coach creëer ik een omgeving waarbinnen het ontdekken centraal staat. Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen meer geloof krijgen in zichzelf, hun ideeën en plannen door ze visueel en verhalend te maken. Ik hoop met mijn werk een beetje bij te dragen aan de communicatiekracht en het werkplezier van iedereen die daarvoor openstaat."


Sanne Slopsema
sanneslopsema@gmail.com

is creatief communicatietrainer & presentatiecoach. Ze verzorgt (online en offline) trainingen gericht op visuele communicatie, creatief samenwerken en persoonlijke groei. Al ruim 20 jaar helpt zij mensen en organisaties tot de kern van hun verhaal komen.
Ook is ze auteur van het boek Teken het maar!.

Ontwikkel jij een training ?

Ben jij een inhoudelijk expert? En ben je op zoek naar iemand die je helpt jouw kennis te voorzien van activerende visuals? Stuur me dan een bericht, dan verkennen we samen de mogelijkheden.

Wil je iets laten tekenen?

Werk je aan een complex project of presentatie waarbij visuals kunnen helpen duidelijkheid te scheppen? Heb je een idee of plan voor de toekomst dat je overtuigend in beeld wilt brengen? Ik teken graag voor je.