Teken samen met je team. (nu ook online!)
Ervaar de kracht van visueel samenwerken

Ontdek de kracht van samen tekenen. Het is gezellig, leuk, het werkt verbindend, en het is vooral een manier om elkaar goed te begrijpen. Door complexe onderwerpen of persoonlijke thema's samen uit te tekenen, begrijp je sneller wat de ander bedoelt, vindt je eerder consensus bij het nemen van beslissingen en creeër je makkelijker concrete toekomstbeelden voor je team.

Kortom, communiceren en samenwerken wordt makkelijker en leuker als je tekent! Een team dat zijn (online) muren behangt met tekeningen, wordt bovendien niet snel over het hoofd gezien ;)

Een programma op maat

De toepassingsmogelijkheden van het tekenen voor teams zijn legio. Het programma wordt daarom altijd afgestemd op de wensen en doelen van het team. Willen jullie gewoon even iets anders? Of echt serieus aan de slag met visueel werken? Het kan allemaal. Bovendien werk ik zowel online als klassikaal (1,5 meter afstand).

Ik vertel graag over de mogelijkheden, maar wil je nu vast inspiratie op doen? Hieronder vind je vijf populaire opties. Gebruik het formulier op deze pagina als je meer informatie wilt. Ik bel je dan snel terug om de details te bespreken. Zelf bellen mag ook op 06-41376594 !

Workshop 'Ons team in beeld'

Leer eenvoudig tekenen en breng samen jullie toekomstplannen, team-waarden of verhaal in beeld.

1 dag - klassikaal of online

Workshop 'Kijk mij nou!'

Hoe goed kennen jouw teamleden elkaar? Durf te tekenen en te laten zien wie je bent!

1/2 dag - klassikaal of online

Teamtraining Visueel communiceren

Leer elkaar beter begrijpen en makkelijker met elkaar communcieren door te tekenen.

1 dag - klassikaal of online

Teamtraining Visueel denken

Leer makkelijker problemen definiëren en oplossingen vinden door samen te tekenen.

1 dag - klassikaal of online

Workshop 'Beeldenstorm'

Samen lekker tekenen, lol hebben en een lading symbolen en plaatjes bedenken.

2 uur - online

Workshop 'Samen zakelijk tekenen'

Samen lekker tekenen, een eigen beeldtaal ontwikkelen en in groepjes werken aan visuele beeldverhalen.

3 uur - online


Klanten aan het woord

"Dames, dank voor de leuke dag gister! Mensen praatten er vandaag nog over, hoe ze het willen inzetten :) "
Almar, Director of Customer Onboarding Bynder

"De training heeft ons als team weer nader tot elkaar gebracht heeft. Ik vond dat je het leuk en inspirerend deed en dat het je ook goed afging om je te verplaatsen in onze wereld. Bovendien lukte het je om de vaart er in te houden, op vrijdagmiddag met een creatieve bezigheid niet heel eenvoudig!"

Christoffel Klimbie, Enable-u

Elk teamlid krijgt het boek 'Teken het maar!' en een setje tekenmaterialen!

Vraag meer informatie aan over een teamtraining of workshop


Heldere proces-visualisaties
voor team Enexis

"Wij zitten met Enexis vol in de landelijke energietransitie. Het wordt steeds belangrijker om goed te kunnen uitleggen wat we doen. Zowel intern als extern. Help onze proces- en projectmanagers hun verhaal helder in beeld brengen."


Creatieve klantcommunicatie
voor team Bynder

"Help ons op een inspirerende manier aan klanten uitleggen wat we voor ze kunnen doen. Onze klanten zitten over de hele wereld, hoe mooi zou het zijn als we tijdens een video-call ineens opspringen en op het whiteboard achter ons beginnen te tekenen!"


Nog beter
samenwerken voor scrumteam Woningnet

"Elke 3 weken komt ons team bij elkaar en presenteren we aan de organisatie wat we hebben gedaan: welke successen we hebben behaald en welke problemen we ondervinden. Help ons dat op een visuele manier te delen, zodat het nog beter aankomt. We willen ons gebouw behangen met tekeningen!"

Live ideeën presenteren voor team NS

"Help ons beter inzichtelijk maken waar onze reizigers tegenaan lopen tijdens hun reis. En onze oplossingen op een heldere inspirerende manier presenteren aan de rest van de organisatie, zodat we nog sneller tot resultaat komen."

Live tekenen voor het verkoopteam Enable-U

"Help onze verkopers en consultants op een heldere, visuele manier uitleggen aan klanten hoe onze, nogal technische, producten werken en wat ze hen opleveren. Tijdens live presentaties, in verkoopgesprekken en op papier.

Gebruikersscenario's in beeld voor team Keylane

"Help onze technische consultants helder aan klanten uitleggen wat onze software voor hen kan betekenen, zodat we nog sneller tot op maat gemaakte oplossingen komen. En zo onze samenwerkingen bevorderen."