Teken je CV! Breng jezelf in beeld

Profileer jezelf met een handgetekend of visueel CV! In deze online workshop ga je aan de slag met het tekenen en/of grafisch uitwerken van jouw CV of profiel. Ben je op zoek naar een nieuwe baan, project of opdracht? Of wil je jezelf gewoon opvallend presenteren? Teken dan met ons mee en ontdek hoe leuk en verhelderend het is om jezelf en jouw getekend in beeld te brengen!

  • Leer met eenvoudige vormen en lijnen alles tekenen wat je wilt;
  • Breng helder in beeld wie jij bent, waar je voor staat, wat jou uniek maakt en waar je heen wil;
  • Zorg dat je gezien wordt met een getekend CV!

Voor deelname aan de workshop hoef je vooraf niet te kunnen tekenen. Dat leer je tijdens de workshop. Besef: Iedereen kan het! Om lekker aan de slag te kunnen, ontvang je vooraf aan de workshop een set tekenmaterialen en het boek Teken het maar!, ter inspiratie.

Dit staat er op het programma

De workshop bestaat uit twee online sessies van elk 2 uur.

1. Leer tekenen
In het eerste deel van de workshop leer je eenvoudig tekenen. Je ontdekt dat je met een paar eenvoudige vormen en lijnen alles kunt tekenen wat je wilt. Zelfs een portretje van jezelf. En handgetekende letters. Zodra je genoeg zelfvertrouwen hebt opgedaan in het tekenen, gaan we naar de inhoud van je CV: dat ben jijzelf! Aan de hand van enkele creatieve tekenopdrachten geef je vorm aan jouw talenten, vaardigheden en drijfveren.

2. Teken jouw CV
In het tweede deel van de workshop verken je jouw pad tot nu toe, je onderzoekt je ambities en dromen en brengt alles samen in een helder gestructureerd CV. Aan de hand van enkele visuele templates kies je een basisindeling, maak je keuzes voor de content en teken je jouw CV op A4 formaat. Je combineert daarbij plaatjes, teksten en kleur.

Aan het eind van de training heb je een handgetekende CV klaar om te delen met de wereld. Tot slot ontvang je tips over hoe je jouw tekening gemakkelijk digitaliseert en/of omzet naar graphics. Heb je zelf een tekentablet? Dan kan je tijdens de workshop ook digitaal tekenen. Informeer vooraf naar fijne teken-software.

Tijdens de workshop tekent de trainer voor via het beeldscherm. Je kunt dus rustig en gefocust werken vanaf je eigen werkplek. Daarnaast is er voldoende interactie met de trainer en de groep. Het maximaal aantal deelnemers is 10.

Locatie, data en kosten

Virtual workshop

De investering voor deze virtuele workshop bedraagt 260,- euro.
Dat is inclusief het boek Teken het maar!, een tekenblok en een etui tekenmaterialen die je vooraf krijgt toegestuurd. Het aantal deelnemers is minimaal 3, maximaal 10.

Je kunt de workshop virtueel volgen op:

  • vr.16 oktober van 10:00 tot 15:00 uur


Deelnemers aan het woord

"Deze workshop is erg geschikt om digitaal te geven, zeker blijven doen zo!"
Deelnemer Keylane

Als deelnemer ontvang je het boek Teken het maar!

Schrijf je in voor de workshop 'Teken je CV!'

Leer tekenen

Breng in beeld wie jij bent

Teken je CV