Tekenen met je team
Ervaar de kracht van samen visueel werken

Ontdek de kracht van visueel denken en communiceren. Verhelder met eenvoudige tekeningen en inspirerende verhalen. In deze eendaagse teamtraining leer je hoe je als team je ideeën en oplossingen op een visuele manier met elkaar en anderen deelt door ze te tekenen. En prikkel je direct ieders creativiteit. Deze training kan zowel online als klassikaal worden verzorgd.

Tijdens de training leert je team:

  • Met eenvoudige vormen, lijnen en symbolen een eigen beeldtaal ontwikkelen

  • Visuele denktechnieken toepassen om ideeËn, plannen en processen helder in beeld te brengen.

  • Visualisaties en beeldverhalen tekenen die prikkelen en overtuigen

  • Op een visuele manier samenwerken

Dit nemen de deelnemers mee naar huis:

- Een flinke dosis creatief zelfvertrouwen
- De vaardigheden en tools om ideeën en plannen visueel over te brengen op een publiek
- Kennis van visuele denk- en storytelling technieken
- Een map vol visuele ideeën en symbolen
- Voorbeelden ter inspiratie
- Eigen getekende cases
- Een etui vol fijne tekenmaterialen
- Handige tips voor digitaal tekenen
- Een inspirerende boekenlijst
- Het boek 'Teken het maar!' boordevol inspiratie en oefeningen om na de training mee aan de slag te gaan.

Dit staat er op het programma

Het programma wordt geheel afgestemd op de wensen en doelen van het team. Ik vertel je graag over de mogelijkheden. Wil je nu vast wat inspiratie op doen? Dan vind je hieronder enkele voorbeelden van team-trainingen die ik met veel plezier heb verzorgd. Bellen mag ook 06-41376594

Klanten aan het woord

"Hele leuke en inspirerende training. Je leert er goed hoe je met eenvoudige (!) tekeningen en illustraties je verhaal kracht bij kan zetten. Sanne laat je op leuke manier zien hoe je met tekeningen je publiek meeneemt en zelf co-creëert met je publiek. Ik kan iedereen deze training van harte aanbevelen.
Lot van Gelder, Formulemanager NS

"Het middag gedeelte was echt top! We konden het geleerde heel praktisch maken."
Medewerker, Keylane

NB. Alle deelnemers krijgen een boek! Boordevol extra oefeningen en theorie, voor borging van het geleerde.

Informeer naar de training 'Tekenen met je team'

Heldere proces-visualisaties voor team Enexis

"Wij zitten met Enexis vol in de landelijke energietransitie en het wordt steeds belangrijker om goed te kunnen uitleggen wat we doen. Zowel intern als extern. Help onze proces- en projectmanagers hun verhaal helder in beeld krijgen."

Creatieve klantcommunicatie voor team Bynder

"Help ons op een inspirerende manier uitleggen wat we doen. Onze klanten zitten over de hele wereld, hoe mooi zou het zijn als we tijdens een video-call ineens opspringen en op het whiteboard achter ons beginnen te tekenen!"

Leuker samenwerken voor (scrum)team Woningnet

"Elke 3 weken komen wij bij elkaar en presenteren we aan de organisatie wat we hebben gedaan. Welke successen we hebben behaald en welke problemen we ondervinden. Help ons dat op een visuele manier met elkaar te delen, zodat het beter aankomt. We willen ons gebouw behangen met tekeningen!"

Live ideeën presenteren voor team NS

"Help ons team beter inzichtelijk maken waar onze reizigers tegenaan lopen tijdens hun reis. En onze oplossingen op een heldere inspirerende manier presenteren aan de rest van de organisatie, zodat we nog sneller tot resultaat komen."

Live tekenen voor de verkopers van team Enable-U

"Help onze verkopers en consultants op een heldere, visuele manier uitleggen aan klanten hoe onze, nogal technische, producten werken en wat ze hen opleveren. Tijdens live presentaties, in verkoopgesprekken en op papier.

Gebruikersscenario's in beeld voor team Keylane

"Help onze technische consultants aan klanten uitleggen wat onze software betekent voor hun dagelijkse praktijk en sneller tot op maat gemaakte oplossingen komen. En zo onze samenwerkingen verder bevorderen."