Schrijf je in voor een klassikale of online training

Alle workshops en trainingen, zowel klassikaal als online, bestaan uit een inspirerende combinatie van interactieve, live ontmoetingen en
zelfstandig werken aan de hand van een eigen case. Klassikaal werken we uiteraard op 1,5 meter afstand.
Wil je graag met je team aan de slag? Informeer dan naar een in-company uitvoering of teamworkshop.

Teken het! Visueel communiceren

Wil jij (complexe) informatie op een heldere en inspirerend overbrengen op je publiek? Teken dan met ons mee tijdens deze training visueel communiceren en breng een eigen verhaal, procesvisualisatie, praatplaat, infographic of visiebord in beeld en deel deze met je publiek.

Meer informatie >>

Teken online! Visueel vergaderen

Leid jij regelmatig online vergaderingen, bijeenkomsten of 1-op-1 gesprekken? En wil jij leren hoe je tekenen en visuele werkvormen gebruikt om makkelijker leiding te geven aan deze sessies? Teken dan met ons mee en ontdek hoe je door samen visueel te werken en te tekenen je publiek in beweging zet.

Meer informatie >>

StoryImpact Overtuigend presenteren

Geef jij regelmatig presentaties? Maar blijft het lastig om de aandacht van je publiek van begin tot eind vast te houden? Maak dan van je presentatie eens een verhaal! In de training StoryImpact leer je (complexe) informatie stap voor stap omzetten in een boeiend, visueel verhaal dat zeker blijft hangen!

Meer informatie volgt

Teken meer! Zakelijk tekenen 2.0

Kan jij al zakelijk tekenen en wil je leren hoe je jouw tekeningen nog sprekender maakt? Wil je jouw beeldbank verder uitbreiden en ben je op zoek naar inspiratie? Doe dan mee met deze virtuele masterclass en ontdek meer design principes en tekentechnieken die je beeldbank nieuw leven in blazen.

Meer informatie >>

Teken je CV ! Pitch jezelf

Wil je jezelf op een opvallende manier aan anderen presenteren? Ben je op zoek naar een nieuwe baan, project of opdracht? Of wil je gewoon gezien worden?! Doe dan mee met de workshop Teken je CV en ontdek hoe leuk en verhelderend het is, om jezelf en jouw reis getekend in beeld te brengen!

Meer informatie >>

Teken met je team!

Teken je liever samen met je team? Kies dan voor een teamtraining of workshops. De opzet is altijd op maat: alles van een paar uur lekker creatief samen bezig zijn tot grondig aan de slag met de vele mogelijkheden van visueel samenwerken. Dat kan zowel online als klassikaal (1,5 meter afstand).

Meer informatie >>