Doe mee met een klassikale of online training
of informeer naar een team-variant op maat

Schrijf je vandaag nog in voor een van de open trainingen.
Alle trainingen worden zowel klassikaal als online aan geboden en bestaand uit een inspirerende combinatie van interactieve, live ontmoetingen en
zelfstandig werken aan de hand van een eigen case.
Wil je graag met je team aan de slag? Informeer dan naar een in-company uitvoering

Visuele bijeenkomsten
Teken Live!

Wil jij leren hoe je mensen op een overtuigdende in beweging krijgt door live te tekenen tijdens vergaderingen en bijeenkomsten. Wil jij live kunnen vastleggen wat er gezegd wordt? En ontdekken hoe je met visuele templates een goed gesprek op gang brengt? Doe dan mee met deze training en maak van jouw volgende bijeenkomst een inspirerend geheel.

Meer informatie >>

Visueel communiceren
Teken het!

Wil jij (complexe) informatie op een heldere en inspirerend overbrengen op je publiek? Wil jij leren hoe je jouw ideëen tot leven brengt? Teken dan met ons mee tijdens deze training visueel communiceren en breng een eigen verhaal, procesvisualisatie, praatplaat, infographic of visiebord in beeld en deel deze met je publiek.

Meer informatie >>

Visual storytelling
Overtuig met een inspirerend verhaal!

Geef jij regelmatig presentaties? Maar blijft het lastig om de aandacht van jouw publiek van begin tot eind vast te houden. Verander je presentaties dan eens in een verhaal. In deze training leer je hoe je jouw informatie omzet in een overtuigend en inspirerend verhaal, met slides waarin beeld en boodschap elkaar versterken. En je publiek van begin tot eind geboeid blijft.

Meer informatie>>