Trainingaanbod

Alle workshops en trainingen kunnen zowel klassikaal als online worden gegeven. Als incompany training of teamworkshop. Op maat gemaakt.
De bijeenkomsten bestaan uit een inspirerende combinatie van interactieve, live teken-sessies
met zelfstandig werken aan de hand van een eigen case.

Teken het maar! Visueel communiceren

Wil jij (complexe) informatie op een heldere en inspirerend overbrengen op je publiek? Teken dan met ons mee tijdens deze training visueel communiceren en breng een eigen verhaal, procesvisualisatie, praatplaat, infographic of visiebord in beeld en deel deze met je publiek.

Meer informatie >>

Faciliteer het maar! Visuele bijeenkomsten

Leid jij regelmatig online vergaderingen, bijeenkomsten of 1-op-1 gesprekken? En wil jij leren hoe je tekenen en visuele werkvormen gebruikt om makkelijker leiding te geven aan deze sessies? Teken dan met ons mee en ontdek hoe je door samen visueel te werken en te tekenen je publiek in beweging zet.

Meer informatie >>

Teken het samen! Team workshops

Teken je liever samen met je team? Kies dan voor een teamtraining of workshops. De opzet is altijd op maat: alles van een paar uur lekker creatief samen bezig zijn tot grondig aan de slag met de vele mogelijkheden van visueel samenwerken. Dat kan zowel online als klassikaal (1,5 meter afstand).

Meer informatie >>